× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

eBook EPUB

Ebook
Rodamón (en Catalán) - EBOOK - Xavi Narro

eBook - Rodamón (en Catalán)

Una volta al món amb bici

5,49 €

6,47 $

Disponibilidad: descarga inmediata

Gastos de envío gratuitos para España Península

Autor: Xavi Narro

Editor: B de Books - Edición Digital

eBook EPUB

LIBRO ELECTRÓNICO para descargar en tu ordenador o tablet

Protección: NoDRM (¿Qué quiere decir esto?)

Formatos disponibles: epub

La versión digital está inmediatamente lista para la descarga y puedes leerla en diferentes dispositivos: PC, Mac Os, Linux, iPhone, iPad, Android, HTC, Blackberry, eReaders. El dispositivo de lectura Kindle no es compatible..

Requisito técnico indispensable: Para leer este eBook es imprescindible la descarga previa gratuita del programa de lectura específico, Adobe Digital Editions.

Año de edición: 2015

eBook

¿Te gustó este eBook? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

Barcelona, una nevera plena de cervesa i una feina de guionista en un popular programa de la televisió. Tot i això, no es pot treure del cap l'estúpida promesa que, de petit, es va fer a si mateix: «Quan compleixi els trenta, faré la volta al món amb bicicleta».

Inevitablement arriba el dia i es veu obligat a abandonar el que, fins en aquell moment, ha estat la seva vida per posar-se a pedalar per tot el planeta durant quinze mesos.

Però aquest espectacular viatge li ofereix una oportunitat per pensar, quilòmetre a quilòmetre, sobre un munt de temes per als quals no havia tingut mai temps: la professió d'escriptor, l'amor a distància, la por a la mort, i, quan el vent bufa en contra, les conseqüències de fer-se promeses estúpides.

Res no s'escapa de la mirada satírica de l'autor des del seient de la bici, ni tan sols ell mateix, blanc predilecte de les seves crítiques.

Al llarg de 40.000 km pels deserts, les jungles i les muntanyes d'Europa, l'Àsia, Austràlia, Amèrica i l'Àfrica es toparà amb personatges tan pintorescs com el seu propi fantasma, un pingüí en un lavabo i la duquessa d'Alba de lluna de mel.

Alhora, ens farà riure molt, plorar una mica i reflexionar bastant sobre la importància de seguir el nostre propi camí, encara que desemboqui en un precipici.

AUTOR

Xavi Narro

Xavi Narro

Xavi Narro (Barcelona, 1982) deambuló por los lavabos del mercado laboral durante años tras licenciarse en Comunicación Audiovisual, pero invertía cada céntimo que ganaba en viajar por todo el planeta, ya fuera en transporte público, a pie o pedaleando. Tocó fondo haciendo de guionista en varios programas de televisión, hasta que, en 2012, dejó su trabajo en el popular "Alguna pregunta més? "(APM?) de TV3 para dar la vuelta al mundo en bicicleta.