× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

eBook EPUB

Ebook
eBook - Memories d'un exorcista

eBook - Memories d'un exorcista

La meva lluita contra Satanàs

2,00 €

2,36 $

Disponibilidad: descarga inmediata

Autor: Gabriele Amorth, Marco Tosatti

Editor: Entramat - Edición Digital

eBook EPUB

LIBRO ELECTRÓNICO para descargar en tu ordenador o tablet

Protección: Adobe DRM (¿Qué quiere decir esto?)

Formatos disponibles: epub

La versión digital está inmediatamente lista para la descarga y puedes leerla en diferentes dispositivos: PC, Mac Os, Linux, iPhone, iPad, Android, HTC, Blackberry, eReaders. El dispositivo de lectura Kindle no es compatible..

Requisito técnico indispensable: Para leer este eBook es imprescindible la descarga previa gratuita del programa de lectura específico, Adobe Digital Editions.

eBook

¿Te gustó este eBook? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

S'el coneix com a l'exorcista més famós del món. Se li han dedicat nombrosos articles en mitjans internacionals, desenes de transmissions televisives, milers de pàgines d'internet. És el pare Gabriel Amorth, ex-membre de la Resistència italiana durant la guerra, fill i nét d'advocats, llicenciat en Dret, i fundador de l'Associació Internacional d' Exorcistes. Malgrat la seva primerenca vocació pel sacerdoci, Amorth mai imaginaria el viratge que prendria la direcció de la seva vida quan el cardenal Ugo Poletti, llavors vicari de Roma, el va convocar com a ajudant del pare Candido Amantini, un dels grans experts mundials en exorcisme. Així va començar el que el pare Amorth anomena la seva "professió": enfrontar-se cada dia amb el Dimoni. En aquest poderós llibre, el pare Gabriel Amorth ens ofereix testimoniatges de primera mà de les seves pròpies experiències en el camp de batalla amb Satanàs, donant fe de la força del Mal i de la dura lluita dels exorcistes que dediquen les seves vides a alliberar ànimes dels patiments espirituals i físics de les possessions demoníaques. Pare Amorth Nacut a Mòdena al 1925, el pare Gabriel Amorth és famós a tot el món per la seva feina d'exorcista al Vaticà. Ha tractat milers de cassos en la seva carrera i avui continua dedicat plenament a la seva misió. Al 1990 va fundar l' Associació Internacional d' Exorcistes. És autor de diversos llibres d'èxits sobre la seva professió, i les seves aparicions radiofòniques i televisives son seguides per una nombrosa audiència.