× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Escrit per la Dra. Odile Fernández, supervivent de càncer i autora dels bestsellers internacionals Les Meves Receptes Anticàncer i Les Meves Receptes de Cuina Anticàncer

Una obra idònia per a totes aquelles persones que vulguin adoptar un estil de vida anticàncer, tant a nivell preventiu com després d'haver desenvolupat la malaltia.

Conté informació concisa, pràctica i directa sobre alimentació, estils de vida, exercici físic i benestar emocional. Cada vegada són més les persones que, davant d'un diagnòstic de càncer, es pregunten: ¿I ara què puc menjar?

Davant d'una opinió mèdica dividida, Odile Fernández, metge de família que en 2010 va vèncer un càncer d'ovaris amb metàstasis, aposta per l'alimentació com a eina per completar amb èxit el tractament prescrit. Després de l'impacte de les seves dos primers llibres, Odile Fernández segueix estudiant i investigant els últims avenços respecte al tema.

En la seva nova obra, comparteix amb els lectors les conclusions recents sobre els aliments que, per les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants poden prevenir, retardar i fins i tot revertir el procés, i també sobre aquells que s'han d'evitar. El llibre explora els efectes dels diferents aliments segons la localització i també posa l'accent en el paper de l'exercici i de l'estat anímic en l'evolució de la malaltia.

Una autèntica bíblia anticàncer, basada en una visió que ja es coneix com oncologia integrativa.

Descarga un fragmento del Libro

¿Quieres saber si este libro se adapta a ti?
Descarga GRATIS un PDF con un fragmento del libro.

Descarga el fragmento