× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Un llibre pioner al món sobre els Business Clústers.

  • Per convertir l’estàtic en actiu.
  • Un format ágil i entretingut que arriba directe al lector.

Un clúster de negocis és una agrupació d'empreses interconnectades, proveïdors i agents de suport d'un mateix àmbit.

L’eix principal es basa en empreses competidores d'un mateix sector poden unir-se per obtenir més negoci per a tots. Europa, i especialment la comunitat catalana, és un lloc pioner en la confecció i agrupació de clústers.

En aquest llibre, l'autor sistematitza tots els passos que permeten dur endavant un clúster amb èxit, i analitza els avantatges de dur-los a terme.

Es tracta d'un dels pocs llibres especialitzats en la pràctica d'aquest a tot el món i un exercici de referència des del punt de vista pràctic i fàcil d'entendre, amb anècdotes viscudes en primera persona per l'autor, sobre els clústers que s'estan desenvolupant en diferents sectors productius en països de tot el món.

Autor

Joan Martí Estévez

Joan Martí Estévez

Joan Martí Estévez (Barcelona, 1974) es Llicenciado en Economia y Postgraduat en Economia Internacional i Comerç Exterior por la Universitadad de Barcelona.