× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Descripción

Aquest llibre és una invitació a ocupar aquest espai revisant les nostres pràctiques i actituts, tot descobrint que nens i adults poden créixer junts. Rebeca Wild ens mostra, a través de la seva experiència com a pedagoga, principis educatius i humans que són fonamentals per als nostres temps.

Cada vegada són més els individus i els grups que s’aventuren a construir noves relacions humanes no caracteritzades per estructures de domini, i nous entorns més propicis per dur a la pràctica aquest ideal. Quan es pren aquest camí i canvia la perspectiva dels adults, sorgeixen una infinitat de preguntes relatives a l’educació dels nens. Ens fixem amb prou atenció en com són aquests en realitat o preferim modelar-los segons els nostres ideals, necessitats i frustracions. Entre aspirar a resoldre tots els problemes del nen o renunciar a oferir-li referents i pautes, hi ha el territori on esdevenen els autèntics processos de desenvolupament.