× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Joan Miguel Capell

Joan Miguel Capell forma part de la primera promoció dels Mossos d'Esquadra, que va finalitzar la seva formació l'any 1983. Ha estat cap de l'Àrea Central de Salut Pública, de la Divisió Central d'Investigació, de la Regió Policial de Girona, de la Comissaria General Tècnica i de la Regió Metropolitana de Barcelona, i des de l'any 2008 és cap de la Comissaria General Territorial, de la qual depenen totes les regions policials. A més, és doctor en Dret i màster en Polítiques Públiques de Seguretat.

Tambè ha desenvolupat una intensa tasca docent en diversos cursos de postgrau i d'extensió universitària, i actualment és codirecto institucional del Màster de Criminalística de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona. És autor de nombroses ponències, a més d'articles publicats en diverses revistes professionals.

Libros de Joan Miguel Capell

Resultados: 1 - 1 por un total de 1

19,00 €

21,23 $

Momentáneamente no disponible

¿Quieres saber más?

Resultados: 1 - 1 por un total de 1