× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Viatge Nutritiu (en Catalán)

Viatge Nutritiu (en Catalán)

Recull de receptes i menús estacionals amb criteris naturistes, ecològics i solidaris

15,00 €

Disponibilidad:

Autor: Montse L.Tolosana, Isabel Celma

Editor: Icaria Editorial

Libro

Págs: 312

Formato: 15,5x15,5

Año de edición: 2011

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

Les autores són membres totes dues de diferents col·lectius de consum, Cydonia, on es van conèixer i on encara pertany una d'elles, i CoXino, on actualment pertany l'altre. En aquest llibre presenten una manera d´entendre la cuina que va més enllà de l´extens receptari de plats naturistes, on el lector trobarà 175 propostes delicioses per les diferents èpoques de l´any i els dies especials. El llibre, escrit en un to volgudament personal, ofereix una perspectiva global del fet de menjar i alimentar-se, que té en compte criteris naturistes, ecològics, de justícia social, i per descomptat, de la satisfacció del paladar!

AUTORES

Montse L.Tolosana

Montserrat López Tolosana va néixer a Lleida el 1967. Posteriorment va viure a Ascó (Tarragona) i després a Barcelona. És llicenciada en Filosofia, museòloga i professora d´anglès, però la va fer feliç treballar de professora de dieta naturista. Als anys noranta va viatjar i va viure a diferents indrets d´Àfrica, Amèrica del Nord i Europa, on va aprendre, entre d´altres coses, noves receptes i l´ús d´ingredients que desconeixia. Gràcies a la col·laboració del seu company, és feliç mare de tres nens i dues nenes que l´han fet aprofundir en temes de salut, nutrició i cuina.

Isabel Celma

Isabel Celma i Navarro va néixer a Barcelona, al barri del Poblenou, el dia 9 de març del 1955. Durant molts anys va treballar com a mestra de català i com a correctora. Participa activament dins el moviment cooperatiu, com a sòcia de la cooperativa Cydonia de consumidors de productes ecològics i consum responsable. Actualment fa cursos de cuina i nutrició naturista on té l´oportunitat de transmetre l´aprenentatge i l´experiència adquirits al llarg de més de trenta anys, com a naturista i vegetariana.