× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Libro

Intel·lingència Emocional (en Catalán)

Intel·lingència Emocional (en Catalán)

18,00 €

Disponibilidad:

Autor: Daniel Goleman

Editor: Kairós Editorial

Libro

Págs: 470

Formato: 13x20

Año de edición: 2007

idioma: catalán

¿Te gustó este libro? Escribe tu comentario

Momentáneamente
No disponible

¿Quieres recibir un aviso cuando vuelva a estar disponible?

  Avísame

DESCRIPCIÓN

El Quocient d’Intel•ligència (QI), determina el nostre destí? En aquest fascinant i persuasiu llibre, Daniel Goleman defensa que la nostra visió de la intel•ligència humana és estreta, atès que defuig un ampli ventall de capacitats essencials per a la vida. Defuig allò que ell anomena intel•ligència emocional.

Recolzant-se en la més moderna investigació sobre el cervell i la conducta, l’autor explica per quina raó persones amb un quocient intel•lectual alt fracassen en les seves empreses vitals, mentre que d’altres, amb un QI més modest, triomfen clarament. La intel•ligència emocional és una manera d’interactuar amb el món que té molt en compte els sentiments i engloba habilitats com ara el control dels impulsos, l’autoconsciència, la motivació, l’entusiasme, la perseverança, l’empatia, l’agilitat mental, etcètera. Aquestes habilitats configuren trets de caràcter com l’autodisciplina, la compassió o l’altruisme, que són indispensables per a una bona i creativa adaptació social.

El dèficit d’intel•ligència emocional repercuteix en mil aspectes de la vida quotidiana, des de problemes matrimonials fins a trastorns de salut. (L’angoixa crònica, per exemple, constitueix un factor de risc tan rellevant com el fet de fumar un cigarret darrere l’altre.) La negligència de la intel•ligència emocional pot arruïnar moltes carreres i, en el cas de nens i adolescents, pot dur a la depressió, els trastorns alimentaris, l’agressivitat i la delinqüència.

Ara bé, tots podem fomentar i enfortir la nostra intel•ligència emocional, i l’autor ens proporciona una àmplia i detallada guia per aconseguir-ho. Basant-se en la manera com els nens aprenen a modelar els seus circuits cerebrals, Goleman ens ensenya també un programa pedagògic per al desenvolupament integral de l’ésser humà. El futur no està escrit enlloc: la intel•ligència emocional no és un paràmetre fixat des del moment del naixement: cal desenvolupar-la, tenir-ne cura, fomentar-la.

Intel•ligència emocional ha esdevingut, des de la seva aparició als Estats Units, un èxit de vendes mundial. Ofereix una nova visió de l’excel•lència, i representa una fita molt important per a un enfocament molt més ampli de la intel•ligència humana.

AUTOR

Daniel Goleman

Daniel Goleman

Daniel Goleman (California, 1946) es autor de Inteligencia emocional, uno de los best-sellers más sorprendentes de los últimos años. Doctorado en Harvard y colaborador del New York Times, Daniel Goleman conmocionó al mundo académico y al gran público con su concepto de inteligencia emocional: "esa capacidad de interactuar correctamente con el mundo y gestionar nuestras emociones que engloba conceptos como el control de los impulsos, la autoconciencia, la motivación, la empatía, etcétera".